Eigen ontwerp

Wil jij een eigen kaartje laten ontwerpen? Voor een bruiloft, verjaardag, geboorte of een andere gelegenheid? Dan kan ik je verder helpen!

Aan de slag!

Als eerste is het handig dat ik weer wat voor kaartje je precies zou willen. Nadat je een mail naar mij hebt gestuurd neem ik zo snel mogelijk contact met je op om aan de slag te kunnen gaan. We bespreken je wensen en de mogelijkheden en na akkoord ga ik creatief aan de slag met het ontwerp. Zodra ik een opzet heb gemaakt ontvang je deze en kunnen jullie feedback geven en werken we samen tot een resultaat waar jullie 100% tevreden mee zijn!

Aan de hand van jou voorkeuren en wensen zal er een offerte gemaakt worden voor het ontwikkelen van het kaartje.  Na de laatste feedbackronde krijg je het kaartje digitaal (drukklaar) toegestuurd.

Contact

Contact kun je opnemen door een email te sturen naar:
Loesvormgevingendesign@gmail.com

Goed om rekening mee te houden

De prijs is exclusief drukkosten. Uiteraard kan ik de kaartjes voor je bestellen, maar je kunt er ook voor kiezen om de kaartjes zelf te laten drukken.

De kaartjes hebben een vaste afmeting (10,5 x 14,8). Mocht je een andere afmeting willen, vraag daar dan vooral even naar.

Het ontwerp mag niet doorverkocht worden.