Gepersonaliseerd kaartje

45,00

Beschrijving

Heb jij een kaartje gezien die jij leuk zou vinden als geboortekaartje, verjaardagskaartje, trouwkaartje of voor een andere gelegenheid? Dan kan deze naar smaak aangepast worden.

Na aankoop zal ik contact met je opnemen over welke informatie er toegevoegd mag worden aan het kaartje en/of kleine aanpassingen aan het kaartje. Na de feedbackronde krijg je het kaartje digitaal (drukklaar) toegestuurd.

 

Goed om rekening mee te houden

De prijs is exclusief drukkosten. Uiteraard kan ik de kaartjes voor je bestellen, maar je kunt er ook voor kiezen om de kaartjes zelf te laten drukken.

In deze aankoop zit 1 feedback ronde verwerkt. Dit wil zeggen dat er na het ontvangen van een eerste versie eventuele aanpassingen nog worden doorgevoerd. Mocht het kaartje hierna nog niet naar wens zijn, kan er een extra feedback ronde bij gekocht worden á 25 euro per stuk.

Deze prijs is alleen geldig voor reeds ontworpen kaartjes. Mocht je een eigen ontwerp willen? Neem van vooral contact met mij op voor de mogelijkheden. Afhankelijk van de wensen zal hiervoor een offerte gemaakt worden.

De kaartjes hebben een vaste afmeting (10,5 x 14,8). Mocht je een andere afmeting willen, vraag daar dan vooral even naar.

Het ontwerp mag niet doorverkocht worden.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gepersonaliseerd kaartje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *